Rabu, 19 Ogos 2009

Pakej Minima hanya RM61 sebulan

Simpanan hanya RM2 sehari atau RM61 sebulan atau RM183 setiap 3 bulan, anda mampu mendapat pampasan kematian sehingga RM40 ribu.
Pampasan kemalangan RM10 ribu dan pampasan hospital RM50 satu hari.
anda juga akan mendapat bayaran balik sebanyak RM13,769 selepas 20 tahun menyimpan.
Untuk keterangan lebih lanjut hubungi Nazrisyam 013-5045210...
Simpanan utk masa depan keluarga anda...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengenalan

Assalamualaikum WTB...

Selawat dan salam ke atas junjungan besar kita nabi Muhammad SAW. Bersempena dengan tahun baru, marilah kita bermuhasabah diri, adakah azam tahun lepas kita sudah tercapai? Adakah tahun lepas kita banyak buat dosa?...atau sebaliknya? Walau bagaimanapun, tahun baru ni marilah kita sama-sama memperbaiki azam tahun lepas agar lebih baik dari sebelumnya. Semoga apa sahaja yang dikerjakan kita akan mendapat keberkatan daripadaNya..InsyaAllah.

Pelawat yang dihormati, blog ini dibina bukan sahaja untuk menceritakan kisah hidup pengarang tetapi juga menceritakan serta berkongsi ilmu dan pengalaman kepada pelawat-pelawat sekalian.

Walau bagaimanapun, pengarang juga mengharapkan pelawat dapat berkongsi pengetahuan dan pengalaman bersama nanti. Untuk berkongsi cerita, pengalaman, ilmu, komen yang membina atau tidak atau apa sahaja, pelawat boleh emelkan terus kepada saya di alamat yie_syam@yahoo.com.my.

Semoga pembinaan blog ini sedikit sebanyak dapat
membantu kita dalam menyelesaikan apa jua masalah. Semoga kita dapat bersoal jawab dan berkongsi ilmu kelak.

Sekian..selamat melayarinya......