Rabu, 14 Februari 2018

Cara Buat Burger Sedap & Laris

Kategori Burger yang sedap mestilah mempunyai ciri-ciri berikut :-

~ Sedikit pedas
~ Sedikit manis
~ Sedikit berkrim
~ Sedikit berempah
~ Kaya dengan sos
~ Aroma yang sedap dan menyelerakan
~ Penampilan yang menggiurkan
~ Harganya mestilah murah dan berpatutan

    Saya yakin ramai antara kita mempunyai kemahiran membuat burger, tapi masih tidak tahu bagaimana membuat burger lebih sedap dan lazat.

     Panduan ini ditulis dengan bahasa yang mudah...atau lebih mudah dalam bahasa pasar yang selamber dan bersahaja. Jadi sebarang kesilapan dan struktur ayat dan ejaan diharap dapat dimaafkan.


   Dapatkan Ebook Panduan Membuat Burger Jadi                                  Sedap Sekarang...

SMS/Whatsapp : 013-5045210

Email : yiesyam@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengenalan

Assalamualaikum WTB...

Selawat dan salam ke atas junjungan besar kita nabi Muhammad SAW. Bersempena dengan tahun baru, marilah kita bermuhasabah diri, adakah azam tahun lepas kita sudah tercapai? Adakah tahun lepas kita banyak buat dosa?...atau sebaliknya? Walau bagaimanapun, tahun baru ni marilah kita sama-sama memperbaiki azam tahun lepas agar lebih baik dari sebelumnya. Semoga apa sahaja yang dikerjakan kita akan mendapat keberkatan daripadaNya..InsyaAllah.

Pelawat yang dihormati, blog ini dibina bukan sahaja untuk menceritakan kisah hidup pengarang tetapi juga menceritakan serta berkongsi ilmu dan pengalaman kepada pelawat-pelawat sekalian.

Walau bagaimanapun, pengarang juga mengharapkan pelawat dapat berkongsi pengetahuan dan pengalaman bersama nanti. Untuk berkongsi cerita, pengalaman, ilmu, komen yang membina atau tidak atau apa sahaja, pelawat boleh emelkan terus kepada saya di alamat yie_syam@yahoo.com.my.

Semoga pembinaan blog ini sedikit sebanyak dapat
membantu kita dalam menyelesaikan apa jua masalah. Semoga kita dapat bersoal jawab dan berkongsi ilmu kelak.

Sekian..selamat melayarinya......